Stisykling med guide

Har du lyst til å prøve deg på stisykling på Sjusjøen? Eller vil du ut på en sosial tur, hvor du blir guidet til de beste stiene sammen med andre sykkelentusiaster? 

Bli med oss på tur da vel!
Vi tar deg med på stier i fjellet som er godt egnet for sykling. Det blir satt opp turer som passer for nybegynnere og turer for mer erfarne. Vi tilpasser tempoet etter behovet i gruppen. En god mulighet til å bli bedre kjent i nettverket av stier på Sjusjøen.

Foreløpig har vi satt opp følgende turer:


Fredag 14. juli - Lunkefjell
Kl. 17.00. Vi møtes på parkeringen ved Sjusjøen Langrennsarena. Lett flytsti fra Lunkefjell mot Reinsvatnet, retur på grusvei. Ca 2 timer. Perfekt for de som har lyst til å prøve stisykling!

Lørdag 22. juli - Snørvillen
Kl. 11.00. Vi møtes på parkeringen ved Sjusjøen Langrennsarena. Turen går via Rømåsen og over Sollifjell, Moste og Snørvillen. Ca 3 timer. Teknisk krevende sti for viderekomne / godt trente.

Har du ikke egnet sykkel, eller har du lyst til å prøve noe nytt? Du kan leie fulldempet stisykkel av oss.
Vanlig terrengsykkel går også fint i fjellet, men vi kan anbefale en fulldempet sykkel for en enda bedre opplevelse. Dette er også et flott valg for nybegynnere, da den gir bedre flyt i teknisk terreng.

Deltakeravgift: 200,-
Spørsmål eller påmelding? Send eller ta kontakt: 452 89 268.