Om oss

Sjusjøen Skisenter ligger 26 min med bil fra Lillehammer. Vår seksseters stolheis tar deg med opp til en nydelig utsikt og til løyper med stor variasjon. Sjusjøen Skisenter ligger i solvendt terreng og har nypreparerte løyper hver dag. Våre løyper har en høydeforskjell på 250 meter, og vår lengste nedfart er 2,2 km lang, noe som gjør den perfekt for familier. Skisenteret har god snøproduksjon som sikrer tidlig sesongstart og godt føre til over påske.

Løypekart Sjusjøen SkisenterGratis barneområde
Skisenteret har supre barnebakker både øverst og nederst i anlegget. Dette er lette bakker med skålheis og barneløyper som er gratis for alle. Begge bakkene ligger rett ved varmestuene, så det er god mulighet for en pust i bakken. Sjusjøen Skisenter er trygt og godt for barn, med oversiktlige barneområder.

Sjusjøparken
I Sjusjøparken finner du rails, hopp, box og big jump. Parken har et godt rykte blandt snowboard- og twintipkjørere. I høstferien er det "pre-season park" med årets første snø, en super start på sesongen. Hele sesongen er det parkkurs og konkurranser som Big Jump og Slopestyle.

NYHET! Kveldskjøring
Vintersesongen 2016-2017 åpner en ny blå nedfart med parkelementer og skålheis som vil være åpen for kveldskjøring. Supert for de som vil ta skrittet videre fra barnebakken og for de som vil kjøre park på kveldstid. 

Offpist og skogskjøring
I området er det gode muligheter for offpist og skogskjøring mellom løypene.

Skiutleie
Sjusjøen Skisenter har stor skiutleie med godt utvalg av alpinutstyr. Her får du alpinski, snowboard, langrennski og telemarkski. Hjelmer lånes ut gratis.

Skiskole
I skiutleia er det mulig å bestille timer på skiskole. Er du nybegynner eller trenger bare litt oppfriskning? Våre skiinstruktører står til disposisjon enten det gjelder opplæring eller helt enkel guiding.

Lillehammer Ski Resorts
Heiskortene er gyldig i de anleggene som er tilknyttet Lillehammer Ski Resorts: Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen Skisenter.

Sommer på Sjusjøen Skisenter
Sommeren 2013 åpnet Sjusjøen Mountain Bike Park. Her finner du sykkelløyper, utleie av fulldempede stisykler og butikk med alt du trenger til sykkelturen. Følg våre sykkelstier til topps for en nystekt vaffel eller kanelsnurr til fantastisk utsikt på vår kafe på Brannhytta. 
Det skal fortsettes bygging av et variert nettverk av sykkelløyper i Natrudstilen-området.

Sjusjøen for hele familien. Her vil du like deg!

 

Kontaktinformasjon: 

E-post:
 Telefon: 452 89 268 / 952 99 066
Org.nr. 985844771