Våre sykler

I vår sykkelutleie har vi sykler av god kvalitet fra Scott og Bergamont.
Her kan du leie sykler som er godt egnet til både stier og veier. Vi hjelper deg å finne en sykkel som er tilpasset ditt behov!

Se våre priser på sykkelleie.


Forhåndsbestilling av sykkel.

Scott Genius 740 Scott Genius 740: Dette er en rå stisykkel som er beregnet på de tøffeste turene Sykkelen er fulldempet med en 150 mm lang framdemper som tåler røff kjøring.
Denne har regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet. Sykkelen er også utstyrt med hydrauliske skivebremser både foran og bak.
Scott Genius 720 Plus: Vår råeste sykkel, med bredere dekk enn standard; 2,8 tommer. Dette gir enda bedre flyt over stokk og stein, i tillegg til ekstremt godt grep. En perfekt sykkel for sti og løyper, også for nybegynnere! Regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet. Justerbar setepinne.
Vi har kun et eksemplar av denne sykkelen, så forhåndsbestilling anbefales!
Scott Spark 750: Årets modell kommer med Scotts nye demperoppheng, 2x10 utveklsing og justerbar setepinne. En sykkel som gir en flott opplevelse på sti! Regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet.
Spark 730 Plus Scott Spark 730 Plus: Bredere dekk enn standard; 2,8 tommer. Dette gir enda bedre flyt over stokk og stein, i tillegg til ekstremt godt grep. Perfekt for nybegynneren! Regulerbare dempere som kan justeres i tre varianter: fulldemping, medium og udempet. 
Scott Scale 770 Scott Scale 770: Dette er en fin hardtail-sykkel til turer på veier og stier. Den har en framdemper på 100 mm. En fin sykkel til både treningsturer og familieturer.
Scott Spark JR 24: Fulldempet barnesykkel som passer for alderen 8 til 12 år. Perfekt til alle slags turer og terreng.
Scott Spark JR 20 Scott Spark JR 20: Fulldempet barnesykkel som passer for alderen 6 til 8 år. Perfekt til alle slags turer og terreng.

Det er også mulighet for å leie sykkelvogner så de minste barna kan være med på tur.