Teambuilding og events

Sjusjøen Skisenter kan i samarbeid med Real Villmark tilby aktiviteter for store og små grupper. 

Vi legger stor vekt på spennende opplevelser tilpassset den enkelte, hyggelig samvær med god mat og godt drikke i idylliske omgivelser i Natrudstilen. Langhuset med stort åpent ildsted, langbord, levende lys og benker dekket med reinsdyrskinn danner en flott atmosfære. 

Motivasjon, samarbeid og selvutvikling står sentralt i alle våre arrangementer, og er derfor svært godt egnet til lagbygging og kick-off. 

De fleste av våre arrangementer er lagt opp som en uhøytidelig konkurranse hvor deltagere deles i grupper som utfordrer hverandre. Vi legger stor vekt på at alle skal bli ivaretatt. De aller fleste av våre kunder
består av grupper som er svært ulikt sammensatt - både når det gjelder alder og ferdigheter. Vi har et konsept som ivaretar dette mangfoldet.

Real Villmark har lang erfaring i det å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre større arrangementer for anerkjente bedrifter i sørøst Norge. Be gjerne om referanse.
 
Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud. Vi har mange dyktige instruktører/ guider med utdanning innen forsvaret, politiet, pedagogikk, veiledning, samt div. bre- og klatrekurs. 
De vil garantert gi dere alle en flott og spennende opplevelse. I kombinasjon med servering/catering fra Sjusjøen Kafé kan vi tilby et komplett julebord, utdrikningslag, sommeravslutning eller lignende.

Real Villmark: Kai Henning Måbø
Tlf. 99 49 50 50

Sjusjøen Skisenter:
Tlf: 452 89 268